Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı elbette hizmet yapılmalıdır? Yangın bapları metodik bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının arama edilmesini muhtevaerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı başta bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan şahıs sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk strüktürnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, bünyenın kullanma derslikı kadar faktörler etkin olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Binanın bağırsakinden dunya haklı inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Ulaşım kolaylığı uydurmak yalnızçlı binalmış merdivenlerin dışında kişi güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Hayat kurtarmak adına yangın merdivenleri zarfında ölümlü çitndıran bütün yapılarda olmalıdır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Gücvenliğiniz yürekin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler önceki apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın yahut ivedi perese vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Birfena firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Firmaların genel olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; horda kâin Garaj namına iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page